חיפוש

5 סיבות למה ממש כדאי לך להכיר את שמן זרעי הדלעת

אף פעם לא חיבבתי דלעת במיוחד. לא הרגשתי שיש סיבה מיוחדת.

עד היום שבו למדתי את עולם הרוקחות הטבעית וגיליתי את שמן הדלעת (Pumpkin Seed Oil) בכבישה קרה. המופק מזרעי דלעת,

שמן סמיך ועשיר, מרהיב ביופיו ובעל גוון ירקרק.


אז על מה כל המהומה ולמה ממש כדאי לך גם להכיר אותו?

קבלי 5 סיבות ממש טובות!

  1. שמן הדלעת מופק מזרעי הדלעת, צבעו כהה מאוד ובגוון ירקרק – אדום והינו סמיך מאוד.

  2. הוא סופר בריא ומזין ועשיר בערכים תזונתיים, בחומצות שומן חיוניות, בנוגדי חמצון מסוג ויטמין E,K,A ובאבץ.

  3. בתעשיית הקוסמטיקה הטבעית, שמן הדלעת מרפא ומזין וניתן לשימוש חופשי בקרמים לגוף ולפנים, מסביב העיניים ולטיפול בשיקום עור מבוגר ופגוע.

  4. שמן הדלעת הינו שמן המיועד להבהרת העור ולמוצרי אנטי אייג'ינג.

  5. מעבר לשימוש במוצרי טיפוח, שמן הדלעת גם אכיל, טעמו ממש כטעם גרעיני דלעת ואני ממש אוהבת לטבל איתו סלטים.


אם כך, באילו מוצרים שלי תוכלי למצוא אותו?

בזכות תכונותיו המופלאות של השמן הזה, הוא מככב אצלי במוצרי הטיפוח לפנים.

תמצאו אותו בסרום פנים ועיניים אנטי אייג'ינג ללילה, בקרם הזנה ללילה, בקרם עיניים אנטי אייג'ינג ובסרום הבהרה חדש אתרוגים וויטמין C.